Soeple brengt      inwoners in beweging

Wat is Soeple?

Met Soeple willen we het sportieve hart van Sittard-Geleen versterken en ondersteunen. Dit online platform is bedoeld voor alle sportverenigingen en inwoners van Sittard-Geleen. Hier kunnen sportverenigingen hun sport - en beweegaanbod delen, met als doel samen een gezonde en actieve leefstijl voor de inwoners van Sittard-Geleen te bevorderen.

Soeple is een sportplatform die als doel heeft om de inwoners te inspireren om actief te blijven en in beweging te komen. Op het platform is het actuele sportaanbod binnen de gemeente verzameld. Inwoners worden zo geïnspireerd, geactiveerd en gematcht aan de sport, sportclub en sport en beweegactiviteit die het beste bij hen past. Dat geldt voor sporters en niet-sporters. Met Sportmatch wordt Soeple.nl hét centrale platform voor het stimuleren van de vitaliteit van de inwoner en het stimuleren van het sport en beweegaanbod in de gemeente Sittard-Geleen. 

Hoe werkt Soeple?
Zoek en boek

Eén van de belangrijkste onderdelen van de website is 'de zoek & boekmodule'. Inwoners boeken makkelijk en snel gratis of betaalde proeflessen, trainingen of andere (sport) activiteiten op het platform.

Sportwijzer
Wil iemand een sport uitproberen of weet je nog niet welke sport het beste bij jou past dan is de sportwijzer de uitkomst De geïntegreerde sportwijzer helpt je de juiste richting op. De sportwijzer geeft de bezoeker van Soeple een top-3 van sporten die het best passen bij zijn/haar profiel.

Uitgelicht aanbod
Dit deel van het platform is speciaal bestemd voor de aanbieders. Je kunt daar als aanbieder je gegevens op kwijt en je aanbod aanmaken.

Clubbase voor de sportaanbieders
Met Clubbase beheren sportaanbieders hun sport - en beweegaanbod dat op Soeple te zien is.
Van de nieuwste cursus en actuele activiteiten tot bijzonder aanbod. En met de tool voor het maken van promotiemateriaal kan de sportclub eenvoudig het aanbod promoten bij de inwoners in Sittard-Geleen.

Sluit je aan
Inmiddels hebben 78 regionale clubs de stap al gezet. Ze hebben met hun sportprofiel op Sport.nl hun profiel op Clubbase aangemaakt. Dat moeten er meer worden, want onze inwoners willen graag zoveel mogelijk aanbod op Soeple terug kunnen vinden. Om dit voor elkaar te krijgen is er een handige handleiding. En als je er daar toch niet mee uitkomt dan helpen we je graag. 

  

Publicatiedatum: 19-08-2024